Specialist i allmänmedicin och ST-läkare till Gällivare Hälsocentral – Dagens Medicin

Vill du arbeta i en kreativ miljö med trevliga och kompetenta arbetskamrater? 

Vi söker nu en Specialist i allmänmedicin och ST-läkare till vår väl fungerande Hälsocentral i Gällivare. Vi är en liten privat hälsocentral, c:a 7700 listade patienter, med stor flexibilitet avseende arbete och stora möjligheter att själv påverka arbetssituationen. Här finns stor påverkansmöjlighet då det är korta beslutsvägar. För oss står kvalité, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus och vi erbjuder en trevlig och utvecklande arbetsmiljö.

Just nu har Gällivare Hälsocentral två fasta läkare med gedigen och lång erfarenhet inom internmedicin samt en allmänspecialist på halvtid. Övrig läkarbemanning löses med timanställda läkare och hyrläkare som också är erfarna men vi längtar efter ytterligare fasta läkare för en bättre tillgänglighet för våra kommuninvånare och en ökad kontinuitet i vårdkontakterna.

Arbetet som specialist i allmänmedicin innebär sedvanliga arbetsuppgifter så som utredning och behandling av patienter på mottagningen. I arbetet ingår även hembesök hos patienter och samverkan med kommunens särskilda boenden. Vi har även barn- och mödrahälsovård i vår verksamhet och du deltar i teambesök tillsammans med erfarna distriktssköterskor.

Vi arbetar systematiskt utifrån klara riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete. Du kommer att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten. I tjänsten ingår även handledning av AT-/ST-läkare samt av studenter.

Vi letar efter dig som vill arbeta för invånarnas bästa genom behandling, rådgivning och hälsofrämjande arbete. Du är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga samt trivs med självständigt arbete. Att du agerar professionellt och har ett gott bemötande mot patienter och kollegor är en självklarhet. I din roll som allmänspecialist handleder du andra genom ett respektfullt och positivt förhållningssätt. Det finns möjlighet till olika anställningsformer.

I Gällivare får du uppleva ljusa sommarnätter, gnistrande vintrar och ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. Naturen ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Norrbottenskusten finns ett par timmar bort med tåg eller bil och Stockholm når man med dagliga flygförbindelser.

Vill du veta mer? Kontakta Kirsten Hallman Petterson, verksamhetschef/VD, 072-715 63 80, [email protected].

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.